Prajitura cu piersici si bezea - Retete Culinare

Prajitura cu piersici si bezea

Iti trebuie:
  • 1 kg piersici
  • 1/2 pachet de margarina
  • 1/2 cana de zahar
  • 2 oua
  • 1/2 pliculet praf de copt
  • 1/2 pliculet amoniac
  • coaja rasa si zeama de la o lamaie
  • 1/2 pahar apa minerala
  • 5 cani faina
Pregatesti asa:
  1. Amesteci margarina cu zaharul si galbenusurile pana obtii o crema pe care o pui peste faina.
  2. Adaugi si praful de copt, amoniacul stinse cu zeama de lamaie, coaja rasa de lamaie si framanti aluatul pana se desprinde de pe maini.
  3. Il lasi 10 minute sa se odihneasca si in acest timp speli piersicile, le scoti samburii fara sa le desfaci in doua, apoi le tai felii rotunde.
  4. Intinzi aluatul intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina, asezi feliile de piersici una langa alta si dai la cuptor pentru inca 15 minute. O tai in bucati numai dupa ce s-a racit.
Portii: 20 bucati
Pregatire: 25 minute
Coacere: 35 minute
Bucatarul te invata:
        Tai prajitura mai usor, fara sa strici bezeaua, cu un cutit cu lama subtire pe care-l treci din cand in cand sub un jet de apa rece.

Prajitura cu piersici si bezea

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Prajitura cu piersici si bezea "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!




1 Raspuns la "Prajitura cu piersici si bezea" Prajitura cu piersici si bezea - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
nico Nota: Prajitura racoroasa cu mere si frisca - Nota MaximaPrajitura racoroasa cu mere si friscaPrajitura racoroasa cu mere si friscaPrajitura racoroasa cu mere si friscaPrajitura racoroasa cu mere si frisca Fara nota
n-ati zis nimic de bezea, cand se pune , cum se face...???




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.