Piept de pui cu susan - Retete Culinare

Piept de pui cu susan


Iti trebuie:
  • 4 bucati de piept de pui
  • condimente pentru pui
  • 300 ml berde
  • 50 g susan.
Pregatesti asa:
  1. Speli bucatile de piept, le crestezi si le presari cu condimente pentru pui.
  2. Asezi pieptii de pui intr-un vas si torni berea peste ele,
  3. Acoperi vasul si il introduci la frigider cateva ore.
  4. Scoti bucatile de carne din bere, le lasi pe un gratar pentru a se scurge, presari susan pe ele, dupa care le pui pe gratarul incins si le frigi bine pe ambele parti.
  5. Poti servi cu o garnitura de cartofi natur sau cu legume la gratar.
  6. Pofta buna!
Piept de pui cu susan

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui cu susan "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Piept de pui cu susan" Piept de pui cu susan - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
coco Nota: Retete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota Maxima Fara nota
interesant




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.