Desert cu piersici si mascarpone - Retete Culinare

Desert cu piersici si mascarpone


Iti trebuie:
  • 1 compot de piersici
  • 125 g mascarpone
  • 100 ml iaurt degresat
  • 2 oua
  • 50 g zahar pudra
  • 1 plic gelatina
  • 1 plic zahar vanilat.
Pregatesti asa:
  1. Amesteci crema de branza cu iaurtul si galbenusurile.
  2. Separat se bat albusurile spuma si adaugi treptat zaharul pudra, amestecand continuu.
  3. Pui in crema de mascarpone, albusurile batute, zaharul vanilat si gelatina dizolvata in apa calda si omogenizezi totul.
  4. Scurgi piersicile din compot si le tai feliute.
  5. Asezi in pahare sau cupe speciale felii de piersici si crema.
  6. Deasupra pentru decor poti pune frisca si frunze de menta,
  7. Dai la rece 1 ora inainte de a servi.
  8. Pofta buna!
Desert cu piersici si mascarpone

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Desert cu piersici si mascarpone "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Desert cu piersici si mascarpone - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.