Dovlecel la cuptor - Retete Culinare

Dovlecel la cuptor


Iti trebuie:
  • 2 dovlecei tineri
  • 4 rosii
  • 100 g cascaval
  • 4 linguri ulei
  • salvie
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Oparesti rosiile in apa clocotita cu sare, le scoti si le decojesti de pielita.
  2. Le lasi sa se raceasca, apoi le tai felii subtiri si le presari cu putina sare.
  3. Speli dovleceii, ii tai rondele fine si le presari cu sare si piper.
  4. Dai cascavalul pe razatoare.
  5. Ungi o forma termorezistenta cu unt sau cu putin ulei si asezi alternativ feliile de rosii si rondelele de dovlecei.
  6. Printre ele presari presari cascavalul ras.
  7. Stropesti totul cu putin ulei, presari cateva frunze de salvie si dai totul la cuptor pentru 40 minute.
  8. Pofta buna!
Dovlecel la cuptor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Dovlecel la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Dovlecel la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.