Ciorba cu perisoare din soia - Retete Culinare

Ciorba cu perisoare din soia

Iti trebuie:
  • 1/2 pachet de soia granule
  • 1 ceapa mica
  • 4 linguri orez
  •  4 linguri faina
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 cartof
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 legatura leustean
  •  zeama de la 2 lamai
  •  sare
Pregatesti asa:
  1. Pui soia sa fiarba in 500 ml apa cu putina sare pentru 20 de minute.
  2. In acest timp cureti ceapa, ardeiul, morcovul, telina si radacina de patrunjel, tai marunt ceapa si ardeiul, iar morcovul, telina si patrunjelul le dai pe razatoare.
  3. Pui apoi la fiert radacinoasele si ardeiul in apa cu sare.
  4. Dupa ce a fiert soia,o scurgi bine si o amesteci cu ceapa tocata, orezul spalat, faina si uleiul.
  5. Amesteci compozitia si potrivesti gus de sare.
  6. Formezi apoi cu mana uda perisoare  pe care le pui ciorba care fierbe pe foc mic.
  7. Dupa ce au fiert toate, acresti ciorba cu zeama de lamaie si presari leusteanul tocat.
Portii: 3-4
Pregatire: 20 minute
Fierbere: 40 minute
Bucatarul te invata:
  1. Daca-ti iese moale compozitia de perisoare, adauga-i o lingura de gris.
  2. Daca-ti place mai mult, poti folosi bors in loc de zeama de lamaie.
Ciorba cu perisoare din soia

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu perisoare din soia "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


6 Raspunsuri la "Ciorba cu perisoare din soia" Ciorba cu perisoare din soia - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
crasmaru Nota: Retete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota Maxima Fara nota
foarte buna

 
roza Nota: Retete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De PostRetete Culinare De PostRetete Culinare De PostRetete Culinare De Post Fara nota
i-i foarte buna ciuorba i adevarat

 
madaliina Nota: Retete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota Maxima Fara nota
perisoarele sunt preferatele mele.....este foarte buna.....

 
madaliina Nota: Retete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota Maxima Fara nota
:)....

 
teodora Nota: Retete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota Maxima Fara nota
AM INCERCAT SI EU RETETA SI A IESI MINUNATA .ESTE FOARTE BUNA CIORBA.

 
crasmaru Nota: Retete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post Fara nota
eu am incercat aceasta ciorba de perisoare ,dar cand am dat drumul la perisoare in ciorba sau desfacut.De ce oare,care e cauza?




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.