Tarta cu praz si sunca - Retete Culinare

Tarta cu praz si sunca


Pentru aluat iti trebuie:
  • 250 g faina
  • 150 g unt
  • 1 ou
  • 2 linguri apa
  • sare.
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 3 fire de praz ( partea alba )
  • 250 g sunca presata
  • 100 g cascaval ras
  • 3 oua
  • 200 g smantana
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Tai untul cubulete si il amesteci cu faina pana cand se omogenizeaza bine.
  2. Adaugi oul, putina apa, un praf de sare si framanti bine pana cand obtii un aluat omogen, pe care il lasi la rece pentru 30 minute.
  3. Rumenesti sunca intr-o lingurita de ulei si o scoti pe servetele absorbante.
  4. Tai prazul rondele, il oparesti 5 minute in apa cu sare, il scurgi si il calesti 2-3 minute in uleiul in care ai prajit si sunca.
  5. Intinzi aluatul in foaie, o pui intr-o tava rotunda si ii dai forma unei tarte dupa care intepi aluatul din loc in loc cu furculita.
  6. Pui pe tarta prazul amestecat cu sunca, iar peste ele torni ouale batute bine si amestecate cu cascavalul ras, smantana, sare si piper.
  7. Introduci tava la cuptor pentru 30 minute si o servesti calda.
  8. Pofta buna!
Tarta cu praz si sunca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tarta cu praz si sunca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tarta cu praz si sunca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.