Tarta cu ciocolata si caise - Retete Culinare

Tarta cu ciocolata si caise


Pentru aluat iti trebuie:
  • 250 g faina
  • 150 g unt
  • 1 ou.
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 400 g caise
  • 100 g ciocolata neagra
  • 2 linguri cacao
  • 100 ml lapte
  • 200 g smantana
  • 5 linguri zahar
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 1 esenta de rom.
Pregatesti asa:
  1. Amesteci faina cu untul moale, oul, un praf de sare si putina apa si framanti un aluat, pe care il lasi la frigider pentru 30 minute.
  2. Intre timp, rupi ciocolata bucatele si o topesti cu laptele si zaharul pe baie de aburi.
  3. O lasi sa se raceasca, apoi o amesteci cu smantana, galbenusurile, faina, cacaoa si esenta de rom.
  4. Bati albusurile spuma si le incorporezi in amestecul de ciocolata.
  5. Intinzi aluatul intr-o forma de tarta unsa cu unt si tapetata cu faina, niveelzi marginile, dupa care torni amestecul de ciocolata.
  6. Speli caisele, le desfaci in jumatate, le scoti samburii si le asezi in crema.
  7. Dai tarta la cuptor pentru 40 de minute, la foc mic.
  8. Cand se raceste o pudrezi cu cacao.
  9. Pofta buna!
Tarta cu ciocolata si caise

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tarta cu ciocolata si caise "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tarta cu ciocolata si caise - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.