Croissant cu sunca si sparanghel - Retete Culinare

Croissant cu sunca si sparanghel


Pentru aluat iti trebuie:
  • 400 g faina
  • 200 g margarina
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingurita otet
  • sare.
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 8 bucati sparanghel
  • 8 bucati sunca sau bacon
  • 8 felii de cascaval
  • 2 galbenusuri.
Pregatesti asa:
  1. Amesteci faina cu margarina moale, praful de copt, otetul, un praf de sare si putina apa calda.
  2. Framanti pana obtii un aluat omogen pe care il lasi la frigider pentru 30 de minute.
  3. Intre timp, speli sparanghelul si il oparesti 5 minute in apa clocotita cu sare, apoi il lasi la scurs.
  4. Intinzi aluatul intr-o foaie subtire si tai patrate cu diametrul de 13 cm.
  5. Pe fiecare patrat pui o felie de cascaval, o felie de bacon, un fir de sparanghel si rulezi aluatul pornind de la un colt.
  6. Dupa ce ai facut toate cornurile, le asezi intr-o tava, le ungi cu galbenus si le dai la cuptor pentru 20 minute.
  7. Pofta buna!
Croissant cu sunca si sparanghel


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Croissant cu sunca si sparanghel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Croissant cu sunca si sparanghel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.