Desert piersica caramelizata - Retete Culinare

Desert piersica caramelizata


Iti trebuie:
  • 1 kg piersici
  • 150 g unt
  • 300 g zahar
  • 6 oua
  • 6 linguri faina
  • 4 linguri lapte
  • 1 esenta de vanilie.
Pregatesti asa:
  1. Cureti piersicile de coaja si le tai in jumatati.
  2. Topesti 200 g zahar intr-o cratita, adaugi untul taiat bucatele si lasi pe foc pana cand obtii un sos caramel.
  3. In acest scop adaugi piersicile si amesteci pe foc 1 minut.
  4. Rastorni piersicile cu sosul caramel intr-o forma unsa cu unt.
  5. Intre timp, freci galbenusurile cu zaharul ramas, pana cand se topesc cristalele de zahar, apoi adaugi laptele si esenta de vanilie.
  6. Bati albusurile spuma cu un praf de sare si le adaugi treptat peste galbenusuri.
  7. Pui faina in ploaie si amesteci cu grija aluatul.
  8. O torni peste piersicile din forma, misti forma pentru ca aluatul sa intre printre fructe si introduci forma la cuptor pentru 30-40 minute.
  9. Pofta buna!
Desert piersica caramelizata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Desert piersica caramelizata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Desert piersica caramelizata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.