Casata de sezon - Retete Culinare

Casata de sezon


Iti trebuie:
  • 5 caise
  • 3 piersici
  • 4 nectarine
  • 2 pachete zahar vanilat
  • 100 ml vin alb
  • 2 linguri miere
  • zeama si coaja de la o lamaie
  • 250 ml frisca
  • 5 foi de gelatina.
Pregatesti asa:
  1. Oparesti fructele cu apa clocotita, le scoti pielitele si samburii, apoi le mixezi.
  2. Separat, inmoi gelatina in apa rece 10 minute.
  3. Fierbi vinul cu mierea, zaharul vanilat, zeama si coaja de la lamaie, adaugi piureul de fructe si lasi sa fiarba, la foc mic 5 minute.
  4. Adaugi gelatina in piureul de fructe fierbinte si amesteci pana se incorporeaza.
  5. Dupa ce se raceste complet, amesteci cu frisca, torni compozitia intr-o forma de chec si o pui la frigider peste noapte.
  6. Servesti a doua zi, decorata cu felii de piersici sau cu frisca, dupa preferintele fiecaruia.
  7. Pofta buna!
Casata de sezon

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Casata de sezon "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Casata de sezon - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.