Scoici cu legume - Retete Culinare

Scoici cu legume


Iti trebuie:
  • 400 g carne de scoici
  • 1 ceapa mare
  • 2 tulpini de telina
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • 300 ml vin alb sec
  • 2 foi de dafin
  • 1 lingurita piper boabe
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Spalati bine scoicile in apa rece si puneti-le la fiert in apa cu 1 lingurita sare.
  2. Curatati, spalati si taiati in cubulete morcovul, ardeiul gras si ceapa, iar tulpina de telina taiati-o in feliute.
  3. Puneti intr-o tigaie mare uleiul, legumele toate si 50 ml din apa in care fierb scoicile si inabusiti-le la foc mic 5-6  minute.
  4. Puneti apoi in tigaie scoicile fierte, adaugati vinul, foile de dafin, piperul boabe, jumatate din legatura de patrunjel si potriviti de sare si piper.
  5. Lasati sa fiarba acoperit, la foc mic, inca 20 de minute.
  6. Serviti scoicile fierbinti, stropite cu zeama de lamaie si presarate cu patrunjel tocat marunt alaturi de legumele sotate.
  7. Pofta buna!
Scoici cu legume

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Scoici cu legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Scoici cu legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.