Paella delicioasa - Retete Culinare

Paella delicioasa


Iti trebuie:
  • 600 g file de peste (cod, sajau, hering)
  • 200 g orez
  • un varf de lingurita sofran
  • 3 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 5 rosii
  • 100 g mazare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita rasa boia de ardei iute
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Curatati ceapa si ardeiul gras, spalati-le si taiati-le in bucatele.
  2. Opariti rosiile si curatati-le de pielita.
  3. Taiati pestele in bucati si prajiti-le in ulei pana cand se rumenesc putin pe toate partile.
  4. Scoateti pe o farfurie bucatile de peste si puneti in tigaia in care le-ati prajit orezul, ceapa, ardeiul gras si mazarea.
  5. Caliti-le 2-3 minute la foc mic, apoi adaugati 600 ml apa fiarta.
  6. Puneti si zaharul, boiaua de ardei, sofranul, sare si piper dupa gust si lasati sa fiarba la foc mic pana ce orezul absoarbe aproape toata zeama din tigaie.
  7. Adaugati atunci bucatile de peste prajit si jumatate din legatura de patrunjel, amestecati bine si mai lasati sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand, cu grija, pana cand scade bine.
  8. Serviti paella calda cu patrunjelul ramas tocat marunt, presarat deasupra.
  9. Pofta buna!
Paella delicioasa

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paella delicioasa "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Paella delicioasa" Paella delicioasa - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
keope Nota: Retete  Mexicane - Nota MaximaRetete  Mexicane - Nota MaximaRetete  Mexicane - Nota MaximaRetete  MexicaneRetete  Mexicane Fara nota
in loc de apa folositi supa de peste, e mult mai gustoasa

 
SABRINIKA Nota: Retete  Mexicane - Nota MaximaRetete  Mexicane - Nota MaximaRetete  Mexicane - Nota MaximaRetete  Mexicane - Nota MaximaRetete  Mexicane - Nota Maxima Fara nota
NOTA 8 E BUNICICA RETETA




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.