Crap cu rosii la cuptor - Retete Culinare

Crap cu rosii la cuptor


Iti trebuie:
  • 1 kg crap
  • 4 cepe mari
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 6 rosii mari
  • 50 ml ulei
  • 3 foi de dafin
  • piper boabe
  • cateva fire de patrunjel
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Curatati, spalati si taiati julienne ceapa, apoi caliti-o in uleiul incins, la foc potrivit pana cand se inmoaie bine.
  2. Curatati, spalati si taiati pestele in 6 bucati.
  3. Condimentati bucatile de peste cu sare si piper, apoi treceti-le prin faina.
  4. Incingeti intr-o tigaie uleiul ramas si prajiti pestele la foc potrivit cate 2-3 minute pe fiecare parte si scoateti-l pe o farfurie.
  5. Spalati rosiile, curatati-le de pielita si taiatile in rondele.
  6. Pune-ti intr-un vas de sticla termorezistenta 1/3 din cantitatea de ceapa calita si peste aceasta puneti pasta de tomate si jumatate din rosiile taiate rondele.
  7. Peste stratul de ceapa calita si rosii puneti bucatile de peste prajit si acoperiti-le cu ceapa si rosiile ramase.
  8. Puneti in vas si foile de dafin si piperul boabe, potriviti de sare si puneti vasul la cuptor pentru 35-40 de minute.
  9. Serviti plachia de crap calda, presarata cu patrunjel tocat.
  10. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Crap cu rosii la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Crap cu rosii la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.