Ciorba de legume cu galuste de faina - Retete Culinare

Ciorba de legume cu galuste de faina

Iti trebuie:
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 telina
  • 2 cepe
  • 5 linguri faina
  • 50 ml ulei
  • boia dulce de ardei
  • sare
  • piper
  • 1 cana bors sau zeama de varza
  • 1 legatura patrunjel 
Pregatesti asa:
  1. Cureti toate legumele, le tai marunt si le pui la fiert in apa cu sare, dar opresti 1 ceapa pentru galuste.
  2. In timp ce fierb legumele, calesti ceapa si o amesteci cu faina, 5 linguri apa si un praf de sare. Ciorba de legume cu galuste de faina preparare
  3. Amesteci pana omogenizezi compozitia, apoi iei cate o lingura, dai forma galustelor si le adaugi in ciorba care clocoteste.
  4. Le lasi sa fiarba pe foc mic si cand e gata tornni borsul fiert in prealabil, potrivesti gustul de sare, boia si piper si presari verdeata taiata marunt.
Bucatarul te invata:
  1. Daca sanatatea nu-ti permite sa mananci prajit, separa galuestele cu ceapa fiarta si ciorba va fii mai usoara.
Ciorba de legume cu galuste de faina

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de legume cu galuste de faina "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Ciorba de legume cu galuste de faina" Ciorba de legume cu galuste de faina - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
samoila tudorel Nota: Retete de Ciorbe - Nota MaximaRetete de Ciorbe - Nota MaximaRetete de Ciorbe - Nota MaximaRetete de CiorbeRetete de Ciorbe Fara nota
in ardeal se fac galusti cu faina.sunt mai bune cu gris,cine stie sa le faca.si boia....maine o sun pe prietena mea de la reghin si ii dau sotului ei reteta(gateste rar,are cancer la san,este operata).multumesc....poate o stie.




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.