Cascaval pane - Retete Culinare

Cascaval pane


Iti trebuie:
  • 200 de g cascaval
  • 1 ou
  • 2 linguri de pesmet
  • 50 ml ulei.
Pregatesti asa:
  1. Cascavalul se taie in fasii (crochete).
  2. Oul se bate bine cu o furculita.
  3. Fasiile de cascaval se dau prin ou, apoi prin pesmet, din nou prin ou si apoi iar prin pesmet.
  4. Se pun la prajit in ulei incins si se lasa pe foc pana se rumenesc.
  5. Pofta buna!
Cascaval pane

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cascaval pane "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cascaval pane - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.