Oua umplute cu pate - Retete Culinare

Oua umplute cu pate


Iti trebuie:
  • 4 oua fierte tari
  • 2 linguri pate de ficat
  • o lingura de unt
  • sare
  • piper
  • cateva fire de patrunjel verde.
Pregatesti asa:
  1. Ouale se curata de coaja si se taie in doua, pe lung.
  2. Se scot galbenusurile, care se paseaza, apoi se adauga pateul si untul.
  3. Se amesteca toate pana se obtine o pasta omogena, apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
  4. Jumatatile de ou (albusurile fierte) se umplu apoi cu aceasta pasta, folosindu-se o lingurita, dupa care se orneaza fiecare cu cateva frunze de patrunjel.
  5. Pofta buna!
Oua umplute cu pate

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Oua umplute cu pate "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Oua umplute cu pate - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.