Orez bulgaresc - Retete Culinare

Orez bulgaresc


Iti trebuie:
  • 250 ml ulei (un pahar)
  • 250 g orez (o cana)
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi potriviti
  • 2 ardei gras
  • 4 rosii de marime potrivita
  • o legatura de patrunjel verde
  • o lingurita de piper boabe
  • sare dupa gust.
Pregatesti asa:
  1. Legumele se spala si se curata.
  2. Ceapa si ardeiul se taie cubulete, iar morcovul se da prin razatoare.
  3. Apoi se calesc in uleiul incins circa 5 minute.
  4. Se adauga rosiile taiate cubulete si se mai calesc 5 minute.
  5. Se pune si orezul si se amesteca, lasandu-se la calit 2-3 minute.
  6. Se pune apa cat cuprinde si se lasa la foc mic.
  7. Cand orezul este aproape fiert se pun sare si piper boabe.
  8. La sfarsit se presara patrunjelul verde taiat marunt.
  9. Pofta buna!
Orez bulgaresc

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Orez bulgaresc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Orez bulgaresc" Orez bulgaresc - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Emilia Nota: Retete de Garnituri - Nota MaximaRetete de Garnituri - Nota MaximaRetete de Garnituri - Nota MaximaRetete de Garnituri - Nota MaximaRetete de Garnituri - Nota Maxima Fara nota
Este o retaeta superrr!!!!!




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.