Bors de cartofi - Retete Culinare

Bors de cartofi


Iti trebuie:
  • 1 kg cartofi
  • o ceapa mare
  • 2 morcovi
  • o radacina de telina
  • 2-3 linguri de bulion (sau 500 g rosii)
  • 150 ml ulei
  • bors
  • 2-3 linguri de orez
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Ceapa, morcovul si telina se curata, se spala si se dau prin razatoare.
  2. Se calesc 5-10 minute in putin ulei.
  3. Cartofii se curata, se clatesc si se taie cubulete.
  4. Se adauga peste legume, impreuna cu un litru si jumatate de apa, cu putina sare.
  5. Se inabusa 5 minute, dupa care se scoate capacul si se lasa la fiert 25 de minute.
  6. Se adauga orezul si rosiile curatate de coaja si tocate sau bulionul si se mai lasa 10 minute pe foc.
  7. La sfarsit se acreste cu  bors, se presara deasupra leusteanul tocat si se mai lasa sa dea in clocot cateva minute.
  8. Pofta buna!
Bors de cartofi

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors de cartofi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors de cartofi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.