Supa de rosii II - Retete Culinare

Supa de rosii II


Iti trebuie:
  • 100 ml ulei
  • o ceapa potrivita
  • 1 ardei gras mare
  • 2 morcovi
  • o radacina telina potrivita
  • 1 kg rosii coapte bine
  • o lingura vegeta
  • patrunjel verde.
Pregatesti asa:
  1. Se caleste in ulei ceapa taiata solzisori, ardeiul taiat fideluta si morcovul ras, timp de 5 minute.
  2. Cand acestea s-au inmuiat, se adauga sucul de rosii obtinut prin tocarea acestora, sau date prin razatoare, si se lasa toate sa dea in clocot.
  3. Se mai adauga 1 1/2 litri de apa.
  4. Cand toate acestea s-au fiert bine se pun taiteii si patrunjelul verde tocat.
  5. Dupa 5 minute se sareaza dupa gust (daca supa are un gust acrisor se indulceste cu putin zahar).
  6. Supa se poate face cu galuste din ou si gris, dupa preferinte.
  7. Pofta buna!
Supa de rosii II

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa de rosii II "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa de rosii II - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.