Chiftelute de post - Retete Culinare

Chiftelute de post


Iti trebuie:
  • 40 g fasole uscata
  • o vanata
  • 2 cepe
  • 3 cartofi
  • 40 g ciuperci
  • 3 morcovi
  • 80 ml ulei
  • o legatura de marar
  • o legatura de patrunjel
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Fasolea se fierbe in mai multe randuri de apa, apoi se scurge.
  2. Se da prin masina de tocat impreuna cu celelalte legume (spalate si curatate in prealabil) si cu verdeata.
  3. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
  4. Din pasta de fasole se modeleaza chiftelute care se prajesc in ulei pana devin aurii.
  5. Se servesc cu paine si salata verde.
  6. Pofta buna!
Chiftelute de post

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftelute de post "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftelute de post  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.