Fasole batuta - Retete Culinare

Fasole batuta


Iti trebuie:
  • 500 g fasole
  • 250 ml ulei
  • 2 cepe mari
  • o lingura de bulion
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Se spala fasolea in mai multe randuri de apa si se pune la fiert in apa cu putina sare.
  2. Cand este gata, se scoate din oala, se scurge putin si se amesteca bine cu mixerul, pana se obtine un piure.
  3. Ceapa se curata, se toaca marunt si se prajeste in ulei.
  4. Cand se rumeneste, se adauga bulionul.
  5. Dupa ce se leaga un fel de sos, se scurge de ulei si se pune deoparte.
  6. Uleiul respectiv se amesteca bine cu fasolea batuta.
  7. Aceasta se aseaza in platouri si se orneaza cu ceapa prajita.
  8. Pofta buna!
Fasole batuta

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Fasole batuta "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Fasole batuta  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.