Legume taranesti - Retete Culinare

Legume taranesti


Iti trebuie:
  • 2-3 dovlecei
  • 2-3 vinete
  • 4-5 catei de usturoi
  • 200 ml ulei
  • 150 g faina
  • sare
  • piper
  • o legatura de marar.
Pregatesti asa:
  1. Dovleceii si vinetele se taie in rondele cu grosimea de circa un centimetru, apoi se tavalesc prin faina si se prajesc in putin ulei.
  2. Usturoiul se curata, se piseaza, se adauga sarea si se freaca bine cu o lingura de ulei, dupa care se adauga 100 ml de apa si mararul tocat.
  3. Se condimenteaza dupa gust cu piper.
  4. Se toarna acest sos peste legumele prajite si se mai lasa cateva minute la foc potrivit.
  5. Pofta buna!
Legume taranesti

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Legume taranesti "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Legume taranesti  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.