Paste cu ciuperci - Retete Culinare

Paste cu ciuperci


Iti trebuie:
  • 300 g paste
  • 380 g ciuperci
  • 2 cepe
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • o legatura de marar
  • o legatura de patrunjel
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 200 de ml apa
  • ulei: o lingura la fiert pastele
  • 5-6 linguri pentru calit.
Iti trebuie:
  1. Pastele se fierb in apa cu un praf de sare si putin ulei.
  2. Cand sunt gata, se scurg, se clatesc in 2-3 randuri de apa rece si se pun deoparte.
  3. Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se caleste in putin ulei.
  4. Cand devine aurie, se adauga pasta de tomate si se mai lasa pe foc 2-3 minute.
  5. Se pun apoi deasupra ciupercile curatate si maruntite in prealabil.
  6. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si cimbru.
  7. Se stinge cu apa si se lasa la fiert 20-30 de minute.
  8. Inainte de a fi luate de pe foc, se presara deasupra verdeata tocata.
  9. Compozitia se toarna peste paste si se amesteca usor.
  10. Pofta buna!
Paste cu ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paste cu ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paste cu ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.