Pilaf cu legume - Retete Culinare

Pilaf cu legume


Iti trebuie:
  • 10 linguri de orez
  • 60 de ml ulei
  • 1-2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 3 dovlecei
  • sare
  • piper
  • marar si patrunjel verde.
Pregatesti asa:
  1. Legumele se spala si se curata, apoi ceapa se taie solzisori, ardeiul gras se taie fideluta, rosiile -cubulete, iar morcovul si dovleceii se dau prin razatoare.
  2. Ceapa, morcovul, ardeiul si dovlecelul se calesc 5 minute in ulei incins.
  3. Se stinge cu putina apa, apoi se adauga rosiile si se mai lasa pe foc 10 minute.
  4. Orezul se spala bine si se pune peste sosul de legume.
  5. Se lasa pe foc inca 2-3 minute, amestecandu-se incontinuu, apoi se toarna deasupra apa, cam de doua ori peste nivelul orezului.
  6. Se fierbe la foc mic, pentru a nu se sfarama boabele de orez.
  7. Cand pilaful este aproape gata, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, se adauga verdeata tocata si se mai lasa pe foc circa 10 minute.
  8. Pofta buna!
Pilaf cu legume

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pilaf cu legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pilaf cu legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.