Sarmale de post cu ciuperci si soia - Retete Culinare

Sarmale de post cu ciuperci si soia


Iti trebuie:
  • 1 kg varza murata
  • 160 g soia
  • 80 g ciuperci
  • 5 linguri de orez
  • 160 ml ulei
  • o ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 2 linguri de bulion
  • cateva ramurele de marar
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • o legatura de marar.
Pregatesti asa:
  1. Varza se lasa in apa rece, la desarat, apoi se clateste, se aleg foile netede si nerupte de nifirimea dorita si se pun deoparte.
  2. Soia se fierbe, se scurge bine si se da prin masina de tocat, impreuna cu ceapa, verdeata si ciupercile curatate in prealabil.
  3. La compozitie se adauga morcovul dat prin razatoare, apoi se caleste in 60 ml ulei.
  4. Se adauga apoi orezul si bulionul si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si cimbru.
  5. Se toarna deasupra 120 ml apa si se lasa la fiert, la foc mic, pentru a se umfla orezul.
  6. Cand e gata, compozitia se da deoparte si se lasa la racit.
  7. Cu aceasta se umplu foile de varza, rulandu-se si astupandu-se la capete prin presare.
  8. Pe fundul unui vas se pun ramurelele de marar si se asterne un strat de varza tocata.
  9. Sarmalele se asaza cat mai apropiate, pentru a nu se desface la fierbere.
  10. Deasupra se mai asterne un strat de varza tocata, se toarna restul de ulei si putin bulion diluat in apa, care trebuie sa depaseasca nivelul sarmalelor.
  11. Se acopera vasul si se lasa la foc potrivit pana se patrunde varza.
  12. Pofta buna!
Sarmale de post cu ciuperci si soia

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sarmale de post cu ciuperci si soia "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Sarmale de post cu ciuperci si soia" Sarmale de post cu ciuperci si soia - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Lefter Viorica Nota: Retete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota Maxima Fara nota
ulei cit mai putin cu putinta,sau ulei de buna calitate ca sa fie super reteta




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.