Sarmale cu miez de nuca - Retete Culinare

Sarmale cu miez de nuca


Iti trebuie:
  • 1 kg varza murata
  • 6 linguri de orez
  • 3 linguri de arpacas
  • 80 g miez de nuca
  • o radacina de telina
  • 2 morcovi mici
  • o ceapa mare
  • 80 ml ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru.
Pregatesti asa:
  1. Varza se lasa in apa rece, la desarat, apoi se clateste, se aleg foile netede si nerupte de nifirimea dorita si se pun deoparte.
  2. Ceapa se curata si se toaca, telina si morcovul se dau prin razatoare, iar nuca prin masina de tocat fina.
  3. Arpacasul se lasa o ora la inmuiat inainte de preparare.
  4. Se amesteca toate ingredientele, se calesc cateva minute in jumatate din cantitatea de ulei si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si cimbru.
  5. Se lasa apoi sa se raceasca si se umplu sarmalele.
  6. Acestea se asaza in vas, dupa care se toarna deasupra restul de ulei si apa, pana le acopera.
  7. Se fierb pana se patrunde varza.
  8. Pofta buna!
Sarmale cu miez de nuca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sarmale cu miez de nuca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sarmale cu miez de nuca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.