Spanac cu ciuperci - Retete Culinare

Spanac cu ciuperci


Iti trebuie:
  • 1 kg spanac
  • 300 g ciuperci
  • 4 cepe
  • 200 ml ulei
  • 2 linguri de bulion
  • 2 linguri de faina
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Spanacul se opareste, se scurge si se toaca marunt.
  2. Ceapa se curata, se taie cubulete si se caleste putin in ulei, dupa care se adauga ciupercile taiate.
  3. Legumele se lasa 10 minute la foc potrivit, apoi se toarna deasupra bulionul diluat in putina apa.
  4. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se mai lasa pe foc 10 minute.
  5. Se adauga spanacul si se amesteca bine, dupa care se mai fierbe 10 minute.
  6. Spre sfarsit se ingroasa sosul cu putina faina diluata in apa.
  7. Cand mancarea se leaga, se ia de pe foc.
  8. Pofta buna!
Spanac cu ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Spanac cu ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Spanac cu ciuperci  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.