Sarmale cu peste - Retete Culinare

Sarmale cu peste


Iti trebuie:
  • 2 pesti macrou ( 500 g )
  • 2 cepe de marime medie
  • o legatura de verdeata (marar sau patrunjel)
  • o cana de orez
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 3 linguri pasta de tomate
  • foi de varza murata
  • un pahar de ulei (100 ml).
Pregatesti asa:
  1. Macroul dezosat si spalat se da prin masina de tocat.
  2. Se amesteca apoi cu ceapa taiata marunt, verdeata maruntita, se pune si orezul spalat si scurs impreuna cu condimentele.
  3. Compozitia se amesteca bine, nefiind necesara calirea acesteia.
  4. Se impaturesc sarmalele, se asaza intr-un vas, se adauga uleiul, bulionul si apa pana la nivelul sarmalelor.
  5. Se fierb la foc mic circa 40-50 de minute.
  6. Pofta buna!
Sarmale cu peste

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sarmale cu peste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sarmale cu peste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.