Bors cu perisoare din peste - Retete Culinare

Bors cu perisoare din peste


Iti trebuie:
  • 250 g macrou
  • 5 linguri de ulei
  • 2-3 cepe
  • 1 morcov
  • 2-3 bucati ardei gras
  • 2-3 rosii
  • 2 linguri de orez
  • o legatura mica de marar
  • bors
  • leustean
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Macroul se curata si se dezoseaza.
  2. Se spala, se scurge bine, apoi se da prin masina de tocat, impreuna cu o ceapa si cu verdeata.
  3. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
  4. Separat, se face borsul.
  5. Ceapa ramasa, bine tocata, se caleste 5 minute in ulei, impreuna cu morcovul si ardeiul gras, taiate cubulete.
  6. Mai tarziu se adauga rosiile curatate de coaja si tocate, se mai lasa pe foc 3-4 minute, apoi se stinge cu apa.
  7. Se lasa sa clocotesca 15 minute, dupa care se acreste cu bors si se adauga orezul bine spalat.
  8. Se lasa sa dea in clocot cateva minute, apoi se micsoreaza flacara.
  9. Din pasta de peste se modeleaza perisoarele, care se pun cu grija in oala cu bors.
  10. Se lasa la fiert inca 5 minute, se adauga leusteanul tocat si se mai lasa sa clocoteasca un minut.
  11. Pofta buna!
Bors cu perisoare din peste


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors cu perisoare din peste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors cu perisoare din peste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.