Bors de peste - Retete Culinare

Bors de peste


Iti trebuie:
  • 280 g peste mic
  • 2 cartofi
  • 2 cepe de marime medie
  • 2-3 bucati ardei gras
  • 2 rosii
  • 2 linguri de orez
  • 600 g peste mare (crap, salau sau biban).
Pregatesti asa:
  1. Cartofii, ceapa si 2 ardeii se spala si se curata.
  2. Legumele se pun la fiert intregi sau taiate in doua.
  3. Cand sunt fierte, se adauga pestele mic, curatat si spalat in prealabil.
  4. Se mai lasa pe foc 5-10 minute, dupa care se strecoara si se paseaza legumele si pestele ca pentru piure.
  5. In aceasta pasta se adauga rosiile decojite si tocate, impreuna cu celalalt ardei, curatat si taiat fideluta.
  6. Se completeaza cu apa si se pune la fiert.
  7. Dupa circa 10 minute se acreste cu bors, se sareaza dupa gust si se adauga orezul.
  8. Cand borsul incepe sa dea in clocot, se adauga pestele mare (curatat si spalat in prealabil), impreuna cu leusteanul tocat.
  9. Se lasa pe foc pana fierbe pestele si se serveste ca atare.
  10. Pofta buna!
Bors de peste

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors de peste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors de peste  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.