Musaca din piure de cartofi cu peste - Retete Culinare

Musaca din piure de cartofi cu peste


Iti trebuie:
  • 720 g cartofi
  • 400 g peste (macrou sau ton)
  • 2 cepe
  • o lingura de ulei
  • 2 rosii
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Cartofii se curata si se pun la fiert.
  2. Pestele se taie pe lung, i se scoate sira spinarii, se condimenteaza bine cu sare si piper, apoi se lasa 10 minute deoparte, sa se patrunda.
  3. Cand cartofii sunt gata, se paseaza pana la obtinerea unui piure.
  4. Ceapa se toaca fin sau se da prin razatoare, apoi se pune peste jumatatile de peste.
  5. Se mai lasa o ora, dupa care se scoate carnea din vas si se prajeste putin pe ambele parti.
  6. Intr-o tigaie unsa in prealabil cu ulei sau margarina se asaza alternativ cate un strat de piure, apoi unul de peste, pana la umplere, astfel incat ultimul strat sa fie unul de pasta de cartofi.
  7. Deasupra se pun rosii taiate rondele.
  8. Se lasa la cuptor 20 de minute, dupa care se presara deasupra patrunjel verde tocat.
  9. Musacaua se taie felii si se serveste calda.
  10. Pofta buna!
Musaca din piure de cartofi cu peste

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Musaca din piure de cartofi cu peste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Musaca din piure de cartofi cu peste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.