Saramura de peste - Retete Culinare

Saramura de peste


Iti trebuie:
  • 2 kg peste de apa dulce
  • 2-3 ardei iuti
  • 2-3 rosii
  • 500g sare grunjoasa
  • 30 ml otet
  • 500 ml apa
  • verdeata (frunze de telina, de patrunjel etc.)
  • 1 morcov
  • cimbru
  • foi de dafin.
Pregatesti asa:
  1. Pe o plita incinsa se intinde un strat de sare grunjoasa, peste care se asaza pestele curatat si spalat bine in prealabil.
  2. Dupa ce carnea se patrunde, se ia de pe plita si se pune intr-un vas.
  3. Deasupra se presara ardeiul iute maruntit, rosiile cubulete si verdeata tocata fin.
  4. Se stropeste cu otet si se condimenteaza dupa gust cu cimbru si foi de dafin.
  5. Se toarna deasupra apa clocotita, cat sa acopere tot pestele din vas.
  6. Se acopera cu un capac si se lasa 15-20 de minute.
  7. Saramura se serveste calda, de preferinta cu mamaliguta.
  8. Pofta buna!
Saramura de peste

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Saramura de peste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Saramura de peste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.