Stiuca umpluta - Retete Culinare

Stiuca umpluta


Iti trebuie:
  • o stiuca de 2 kg
  • o radacina de telina
  • 3 morcovi
  • 2 cepe mari
  • 1 ardei gras
  • 4 rosii
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • oregano
  • patrunjel verde
  • leustean.
Pregatesti asa:
  1. Stiuca se curata, i se inlatura capul si coada, apoi se bate bine, pe ambele parti, cu manerul cutitului.
  2. Se curata cu grija de piele, astfel incat aceasta sa nu se rupa.
  3. Carnea se transeaza si se dezoseaza.
  4. Se da prin masina de tocat, impreuna cu ceapa si ardeiul gras.
  5. Se adauga apoi telina si morcovul, date prin razatoarea fina, ouale, condimentele si verdeata tocata.
  6. Se amesteca bine, apoi se umple cu aceasta compozitie pielea de stiuca.
  7. I se da din nou forma de peste si se coase cu grija in partea taiata.
  8. Stiuca umpluta se unge cu ulei pe ambele parti si se asaza intr-o tava, alaturi de rosiile decojite si taiate cubulete.
  9. Se lasa in cuptor, la foc potrivit, circa 20 de minute.
  10. Stiuca umpluta se poate servi cu garnitura de cartofi prajiti sau natur, cu sote de legume sau de ciuperci sau garnisita cu smantana proaspata.
  11. Pofta buna!
Stiuca umpluta

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Stiuca umpluta "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Stiuca umpluta " Stiuca umpluta  - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
giolgau Nota: Retete din Peste - Nota MaximaRetete din Peste - Nota MaximaRetete din Peste - Nota MaximaRetete din Peste - Nota MaximaRetete din Peste - Nota Maxima Fara nota
super




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.