Ardei umpluti cu carne - Retete Culinare

Ardei umpluti cu carne


Iti trebuie:
  • 8 bucati ardei gras de marime potrivita
  • 2 cepe mari
  • 300 g carne tocata de porc
  • 200 g orez (un pahar)
  • o legatura de verdeata (marar sau patrunjel)
  • 2 oua
  • 2-3 linguri de bulion
  • sare
  • piper
  • cimbru, dupa gust
  • 100 ml ulei.
Pregatesti asa:
  1. Carnea tocata se amesteca cu ceapa curatata, spalata si taiata marunt, se mai pun condimentele si orezul (spalat si scurs  in prealabil), verdeata taiata marunt si cele 2 oua.
  2. Compozitia se amesteca pana se omogenizeaza.
  3. Se curata ardeii de cotoare.
  4. Lamelele interioare se inlatura si ele, pentru ca ardeii sa nu devina amari.
  5. Se inteapa cu o furculita la celalalt capat pentru a circula apa prin umplutura in timpul fierberii.
  6. Ardeii spalati si curatati astfel se umplu cu compozitia mai sus mentionata.
  7. Ardeiului i se pune capac din felii de rosii sau, dupa preferinta, din cotoarele cu codita ale ardeilor dupa ce au fost indepartate semintele.
  8. Ardeiul astfel umplut se asaza intr-un vas peste care se pun uleiul si bulionul dizolvat intr-un litru de apa.
  9. Se acopera si se fierb la foc mic.
  10. Pofta buna!
Ardei umpluti cu carne

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ardei umpluti cu carne "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ardei umpluti cu carne - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.