Salata a la Russe - Retete Culinare

Salata a la Russe


Iti trebuie:
  • 6 cartofi mari
  • 3 morcovi de marime potrivita
  • 2 radacini de patrunjel sau de pastarnac, dupa preferinta
  • 200 g mazare
  • 2-3 castraveciori murati in otet
  • 2-3 ardei sau gogosari murati in otet
  • o lingura de mustar
  • 3 oua (2 fierte + 1 crud)
  • 250 ml ulei (un pahar)
  • o lingura de zeama de lamaie.
Pregatesti asa:
  1. Radacinoasele se curata, se spala si se fierb.
  2. Cartofii se fierb si ei in coaja.
  3. Dupa ce s-au racit, radacinoasele se taie cubulete mici, cartofii se curata de coaja si se taie tot cubulete mici.
  4. Castravetii si gogosarii murati se toaca si se scurg printr-o strecuratoare.
  5. Ingredientele de mai sus se amesteca, se sareaza dupa gust si se adauga 2/3 din maioneza preparata.
  6. Se asaza pe un paltou sau farfurie.
  7. Se orneaza cu restul de maioneza, cu albusurile de la cele doua oua fierte si, dupa preferinta si imaginatie, se mai pot folosi cubulete sau bastonase din ardei murat si masline taiate rondele sau fasiute.
  8. Pofta buna!
Salata a la Russe

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Salata a la Russe "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Salata a la Russe - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.