Bors de perisoare - Retete Culinare

Bors de perisoare


Iti trebuie:
  • 200 g carne tocata de vita si de porc
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • o radacina de albitura (patrunjel sau pastarnac)
  • 3 rosii de marime potrivita
  • 2 cartofi
  • 1 ardei gras
  • 1/2 pahar ulei
  • 500 ml bors
  • 3-4 linguri de orez
  • o legatura de leustean verde
  • 3 oua
  • sare si piper dupa gust.
Pregatesti asa:
  1. Ceapa, ardeiul gras, albitura si morcovul se curata, se spala, se taie marunt si se fierb in 2-3 clocote.
  2. Se adauga uleiul si cartofii curatati, spalati si taiati in sferturi.
  3. Dupa ce au fiert cartofii, se adauga orezul si rosiile taiate feliute.
  4. Se lasa sa dea cateva clocote, apoi se adauga si borsul.
  5. Carnea tocata se amesteca cu 2 oua, sare si piper dupa gust.
  6. Se omogenizeaza, apoi se portioneaza perisoarele mai mici sau mai mari, dupa preferinta.
  7. Acestea se pun cand borsul fierbe in clocot.
  8. Cand perisoarele se lasa pe fundul vasului, inseamna ca acestea sunt fierte.
  9. La sfarsit se adauga leusteanul taiat marunt si un ou batut, pentru „zdrente".
  10. Pofta buna!
Bors de perisoare

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors de perisoare "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Bors de perisoare" Bors de perisoare - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
andra Nota: Retete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota Maxima Fara nota
buna




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.