Ciorba de legume - Retete Culinare

Ciorba de legume


Iti trebuie:
  • 100 ml ulei
  • o ceapa
  • un morcov potrivit
  • o radacina de albitura (patrunjel sau pastarnac)
  • 2-3 rosii de marime potrivita
  • 1 ardei gras
  • 2 cartofi
  • 100 g fasole verde
  • o varza mica
  • o vanata mica
  • un dovlecel mic
  • 2-3 linguri de smantana
  • 2 oua
  • o lamaie
  • sare dupa gust
  • o legatura de leustean verde.
Pregatesti asa:
  1. Ceapa, morcovul, albitura si ardeiul gras se curata, se spala, se taie cubulete si se calesc in ulei pana se inmoaie.
  2. Se adauga cartofii curatati, spalati si taiati in sferturi, varza taiata in sferturi, fasolea si vanata curatata si taiata cubulete.
  3. Se calesc toate 1 -2 minute si se adauga apa (circa 2,5 litri).
  4. Dupa ce au fiert cartofii, se adauga rosiile taiate felii si dovlecelul taiat cubulete.
  5. La sfarsit se adauga ouale batute cu smantana si se amesteca incontinuu pana a fost pusa toata compozitia.
  6. Se acreste cu zeama de lamaie si se pune leusteanul taiat marunt.
  7. Pofta buna!
Ciorba de legume

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.