Carnati de casa - Retete Culinare

Carnati de casa


Iti trebuie:
  • 2 kg carne de porc
  • 500 g slanina
  • 2-3 cepe
  • 1 capatana mare de usturoi
  • condimente dupa gust (sare, piper, boia de ardei iute, cimbru)
  • intestine subtiri de porc.
Pregatesti asa:
  1. Intestinele se curata si se spala bine, apoi se lasa la inmuiat intr-un castron cu apa rece.
  2. Carnea si slanina se toaca bine (in bucatele de aproximativ un centimetru) cu satarul, pe un suport de lemn.
  3. Metoda de tocare este identica celei folosite in cazul vinetelor.
  4. Peste amestecul de carne astfel obtinut se pun ceapa taiata fin, usturoiul pisat si condimentele.
  5. Compozitia se omogenizeaza prin framantare, apoi se introduce in intestinele de porc, folosindu-se masina de tocat.
  6. Carnatii astfel obtinuti se lasa cateva ore la scurs, de exemplu pe un facalet sprijinit de spatarele a doua scaune.
  7. Se servesc prajiti in ulei sau preparati la gratar.
  8. Pofta buna!
Carnati de casa

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Carnati de casa "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Carnati de casa - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.