Drob de miel - Retete Culinare

Drob de miel


Iti trebuie:
  • 1 kg maruntaie de miel (ficat, inima, plamani, rinichi, splina)
  • 4 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi usturoi verde
  • 150 g margarina
  • 5-6 oua
  • un prapur de miel (membrana care captuseste cavitatea abdominala)
  • sare
  • piper
  • marar
  • patrunjel verde.
Pregatesti asa:
  1. Prapurul se spala si se lasa la inmuiat in apa rece.
  2. Maruntaiele se clatesc in cateva ape si se fierb 30 de minute.
  3. Se lasa la racit, apoi se dau prin masina de tocat, impreuna cu ceapa, usturoiul si verdeata.
  4. La aceasta compozitie se adauga ouale batute, dupa care se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
  5. Se amesteca bine, pana la omogenizare, apoi se umple cu acest amestec prapurul bine scurs in prealabil.
  6. Se asaza drobul intr-o tava unsa cu margarina si se lasa la cuptor 15-20 de minute.
  7. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Drob de miel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Drob de miel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.