Salata boeuf - Retete Culinare

Salata boeuf


Iti trebuie:
  • 200 g carne slaba (muschi, pulpa sau piept de pui)
  • 6 cartofi mari
  • 200 g mazare boabe
  • 8 castraveciori murati in otet
  • 200 g gogosari la otet
  • 1 radacina de telina
  • 200 g maioneza
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Se fierbe bine carnea si se pune deoparte, intr-un vas.
  2. Cartofii se fierb in coaja, dupa care se curata si se lasa la racit.
  3. Telina se fierbe intreaga.
  4. Toate ingredientele se taie marunt, la fel ca gogosarii si castravetii murati, dupa care se amesteca.
  5. O parte din muraturi se opresc intregi, pentru ornat.
  6. Mazarea se fierbe pana se inmoaie (daca nu e gata fiarta si conservata), se spala bine si se adauga la compozitie.
  7. Se prepara (sau se cumpara) circa 500 g maioneza si se amesteca circa doua treimi din aceasta cu restul ingredientelor.
  8. Se sareaza dupa gust, dupa care se asaza pe platouri.
  9. Cu restul de maioneza se acopera compozitia si se orneza cu castraveti si gogosari murati.
  10. Pofta buna!
Salata boeuf

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Salata boeuf "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Salata boeuf - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.