Toba - Retete Culinare

Toba


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de porc
  • limba
  • rinichi
  • inima
  • 200-300 g sorici
  • urechi de porc
  • sare
  • piper
  • burta.
Pregatesti asa:
  1. Carnea si organele se pun la fiert in apa cu sare.
  2. Se lasa pe foc cam o ora si jumatate, apoi se scot din oala, se scurg si se taie in bucatele potrivite.
  3. Burta se curata, se freaca pe ambele parti cu sare grunjoasa si se spala intr-o solutie de apa cu otet.
  4. Se zvanta putin, apoi se umple cu amestecul de carne si organe, la care s-a adaugat putin piper macinat.
  5. Burta se coase si se pune la fiert in apa ramasa de la carne.
  6. Se mai lasa o ora la foc potrivit, timp in care din cand in cand se inteapa cu o furculita, dupa care se stinge flacara si se lasa la racorit in apa in care a fiert.
  7. Dupa ce se raceste, se scoate din oala si se pune la presat intre doua suporturi de lemn, cu o greutate deasupra.
  8. Pofta buna!
Toba

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Toba "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Toba" Toba - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
neria Nota: Retete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota Maxima Fara nota
deliceoasa as vrea sa degust si eu o bucatica!




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.