Bors calugaresc - Retete Culinare

Bors calugaresc


Iti trebuie:
  • 1 kg foi de varza
  • 150 g urda
  • 3-4 cepe de marime medie
  • 2-3 bucati ardei gras
  • 1 morcov
  • 2-3 rosii medii
  • 100 ml ulei
  • bors
  • sare
  • o legatura de leustean.
Pregatesti asa:
  1. Ceapa si ardeiul se curata, apoi se toaca si se calesc in ulei incins, impreuna cu morcovul dat prin razatoare.
  2. Cand sunt patrunse, se adauga varza tocata fideluta si se stinge cu un litru de apa.
  3. Se lasa la fiert 30 de minute, apoi se adauga rosiile taiate felii, urda maruntita si borsul.
  4. Se sareaza dupa gust.
  5. Se mai lasa pe foc 15-20 de minute, apoi se adauga leusteanul tocat.
  6. Pofta buna!
Bors calugaresc

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors calugaresc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors calugaresc  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.