Bors rusesc - Retete Culinare

Bors rusesc


Iti trebuie:
  • 60 ml ulei
  • 80 g varza alba
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • o radacina de telina
  • 80 g sfecla rosie
  • 2-3 rosii
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel
  • 2 vinete
  • 60 g fasole verde
  • 50 g orez
  • 1 litru de bors
  • 2 oua
  • 100 g smantana
  • leustean
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Legumele se curata, se spala si se pregatesc dupa cum urmeaza: varza se toaca, ceapa se taie cubulete, morcovul, sfecla rosie, telina si vinetele se dau prin razatoare, rosiile si dovlecelul se taie marunt, iar fasolea verde si ardeiul gras se fac fideluta.
  2. Varza tocata, morcovul, telina, sfecla rosie si ardeiul gras se calesc in ulei incins.
  3. Dupa ce se patrund, se adauga vinetele si fasolea verde.
  4. Se stinge totul cu putina apa.
  5. Se lasa sa clocoteasca circa 15 minute, dupa care se adauga dovlecelul si rosiile tocate.
  6. Dupa inca 10 minute se pune borsul, apoi orezul.
  7. Se condimenteaza dupa gust si se mai lasa sa clocoteasca putin.
  8. Dupa ce fierbe borsul, se ia oala de pe foc si se adauga ouale batute, smantana diluata cu putina apa si leusteanul tocat marunt.
  9. Pofta buna!
Bors rusesc

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors rusesc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors rusesc  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.