Ciorba de burta - Retete Culinare

Ciorba de burta


Iti trebuie:
  • 1 kg burta
  • 2-3 picioare de porc
  • 50 ml otet
  • 200 g smantana
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2-3 ardei
  • 2-3 rosii
  • 2-3 oua
  • sare
  • usturoi
  • leustean.
Pregatesti asa:
  1. Se fierb oasele (picioarele de porc) impreuna cu burta, timp de trei ore.
  2. Se curata periodic spuma alba care se formeaza la suprafata.
  3. Separat, ceapa si ardeiul se curata si se taie marunt, morcovul se da prin razatoare, iar rosiile se decojesc si se toaca.
  4. Dupa cele trei ore, oasele si burta se scot din oala si se pun deoparte.
  5. In zeama ramasa se pun la fiert legumele.
  6. Burta se taie in fasiute asemenea taiteilor si se pune din nou in oala.
  7. Dupa inca o ora se piseaza 4-5 catei de usturoi, care se freaca bine cu putina sare.
  8. Se adauga apoi smantana, ouale si putina zeama din ciorba, racita in prealabil.
  9. Sosul de usturoi se pune si el in oala, sa fiarba.
  10. Ciorba se pipereaza dupa gust, apoi se adauga leusteanul tocat.
  11. Pofta buna!
Ciorba de burta

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de burta "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de burta - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.