Ciorba de pasare a la grecque - Retete Culinare

Ciorba de pasare a la grecque


Iti trebuie:
  • tacamuri de pui
  • 1 ceapa de marime medie
  • 1 ardei gras
  • 2 morcovi
  • o lingura de otet
  • 50 g orez
  • leustean verde
  • 2 rosii medii
  • 2 oua
  • 1 catel de usturoi.
Pregatesti asa:
  1. Tacamurile se taie bucati si se pun la fiert, adunandu-se periodic spuma formata la suprafata vasului.
  2. Ceapa si ardeiul se curata, se toaca marunt, morcovul se da prin razatoare, rosiile se decojesc si se taie cubulete, iar usturoiul se piseaza.
  3. Dupa ce apa cu tacamurile da in clocot, se adauga legumele si se mai lasa sa fiarba 15-20 de minute, apoi se pune orezul.
  4. Separat, se bat bine ouale, se incorporeaza otetul si se toarna deasupra un polonic de ciorba fierbinte.
  5. Se amesteca bine si se varsa in oala.
  6. Inainte sa se ia de pe foc, ciorba se asezoneaza cu usturoiul pisat si cu leusteanul tocat.
  7. Pofta buna!
Ciorba de pasare a la grecque

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de pasare a la grecque "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de pasare a la grecque  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.