Ciorba de salata cu crutoane de ou - Retete Culinare

Ciorba de salata cu crutoane de ou


Iti trebuie:
  • 100 ml ulei
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 6 capatani de salata verde
  • 5 oua
  • 100 ml smantana
  • 3 linguri de faina
  • 200 ml bors
  • 2 linguri de orez
  • sare
  • leustean.
Pregatesti asa:
  1. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt.
  2. Se caleste in putin ulei, pana devine aurie, apoi se adauga salata bine spalata si taiata fideluta.
  3. Se mai lasa pe foc 2-3 minute, apoi se stinge cu un litru de apa si se lasa la fiert circa 10 minute.
  4. Se adauga apoi borsul si smantana diluata in putina apa.
  5. Se sareaza dupa gust, iar cand da in clocot se adauga si orezul, care se lasa sa fiarba.
  6. Separat, se prepara o omleta din 3 oua, in care se adauga faina.
  7. Se prajeste bine pe ambele parti, se lasa putin la racit, apoi se taie cubulete si se pune in ciorba.
  8. Dupa ce mai clocoteste 5 minute, se drege cu restul de oua si se presara deasupra leusteanul tocat.
  9. Pofta buna!
Ciorba de salata cu crutoane de ou

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de salata cu crutoane de ou "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de salata cu crutoane de ou  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.