Supa de pasare cu taitei de casa - Retete Culinare

Supa de pasare cu taitei de casa


Iti trebuie:
  • 2 litri zeama de pasare
  • 2 morcovi
  • 2 cepe potrivite
  • o radacina de patrunjel
  • o radacina de telina mijlocie
  • sare
  • patrunjel verde
  • 150 g taitei de casa.
Pregatesti asa:
  1. Se fierb in zeama de la pasare radacinoasele intregi impreuna cu ceapa intreaga.
  2. Cand s-au patruns acestea, se scot (dupa preferinta) si se drege cu sare, se aduga taiteii de casa si se mai fierbe 5 minute, adaugandu-se, la sfarsit, patrunjelul verde tocat.
  3. Pofta buna!
Supa de pasare cu taitei de casa

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa de pasare cu taitei de casa "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa de pasare cu taitei de casa - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.