Supa de pasare cu galuste - Retete Culinare

Supa de pasare cu galuste


Iti trebuie:
  • o gaina de 2 kg
  • o radacina de telina
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • 150 ml ulei
  • 2 cartofi mari
  • 3 oua
  • 150 g gris
  • 1 varf de cutit de bicarbonat de sodiu
  • sare
  • patrunjel verde.
Pregatesti asa:
  1. Se pune gaina la fiert, curatandu-se periodic spuma formata la suprafata vasului.
  2. Cand carnea e patrunsa, se adauga legumele intregi (curatate in prealabil si spalate) si 100 ml ulei.
  3. Cand totul este fiert, se strecoara zeama si se pastreaza legumele sau se dau deoparte (dupa preferinta).
  4. Separat, ouale se bat impreuna cu restul de ulei si cu bicarbonatul de sodiu, apoi se adauga grisul, amestecandu-se incontinuu.
  5. Se lasa deoparte 5 minute, dupa care se formeaza galustele, punandu-se pe rand in supa, cu ajutorul unei lingurite.
  6. Dupa ce se termina compozitia, se toarna in oala cu supa o cescuta de apa rece si se acopera cu un capac.
  7. Se lasa la foc mare 20-25 de minute, apoi se da deoparte, se presara deasupra patrunjelul tocat si se mai acopera pentru 2-3 minute.
  8. Pofta buna!
Supa de pasare cu galuste

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa de pasare cu galuste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa de pasare cu galuste  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.