Budinca de cartofi cu branza - Retete Culinare

Budinca de cartofi cu branza


Iti trebuie:
  • 1 kg cartofi
  • 400 g branza sarata
  • 2 oua
  • 200 ml ulei sau putina margarina
  • piper
  • marar.
Pregatesti asa:
  1. Cartofii se curata, se taie rondele sau cuburi, se fierb in apa fara sare, apoi se scurg bine.
  2. Branza se da prin razatoare si se amesteca bine cu ouale si mararul tocat.
  3. Compozitia se condimenteaza dupa gust cu piper, apoi se adauga cartofii si se amesteca.
  4. La sfarsit se pune uleiul (margarina).
  5. Pasta de cartofi si branza se asaza intr-o tava si se lasa in cuptor, la foc potrivit, circa 30 de minute.
  6. Reteta se poate face si cu dovlecei opariti in loc de cartofi.
  7. Acestia din urma fiind insa mai suculenti decat cartofii, trebuie storsi bine dupa fierbere si lasati o vreme la scurs inainte de a se incorpora in compozitie.
  8. Pofta buna!
Budinca de cartofi cu branza

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Budinca de cartofi cu branza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Budinca de cartofi cu branza  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.