Ciulama de pui - Retete Culinare

Ciulama de pui


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de pui
  • 6 linguri de faina
  • 400 ml zeama de supa
  • 100 ml ulei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Puiul se portioneaza si se fierbe in apa cu sare, dupa care se scoate din vas, se lasa la scurs si se pune deoparte.
  2. Uleiul se incinge intr-o tigaie.
  3. Se incorporeaza in el faina, amestecandu-se incontinuu, pana la omogenizare.
  4. Se stinge cu zeama de supa si se fierbe la foc mic 10 minute.
  5. Se adauga apoi carnea de pui, condimentele si patrunjelul tocat.
  6. Dupa gust, ciulamaua se poate drege cu 200 g smantana.
  7. Pofta buna!
Ciulama de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciulama de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Ciulama de pui " Ciulama de pui  - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
criss Nota: Retete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota Maxima Fara nota
super misto a iesit




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.